Law Office ReDesign

This project was a mix of old and new. Working with certain elements that remained (like the flooring, some furniture, etc.), we contemporized the space by addressing the dated wall treatments throughout and tired colour scheme. With a fresh colour palette, new window treatments, custom cabinetry and built-in shelving, this office is an updated and fresh professional space.

Before – Entrance

IMG_1664.JPG

After – Entrance

Entry afterEntry 2 after

Before – LobbyIMG_1673.JPG

After – Lobby

Lobby 2 after

Before – ReceptionIMG_1671.JPG

After – Reception and Waiting RoomReception afterReception waiting room afterWaiting Room after

Before – Boardroom

IMG_1674.JPG

IMG_1693.JPG

After – Boardroom

Board Room AFterIMG_3639Before – Staff Room
IMG_1680.JPGIMG_1682.JPG

After – Staff RoomStaff room afterStaff room 2 after